Utilizarea tehnologiei radar

[two_third]

În sprijinul lucrărilor geodezice, dar și ca lucrări independente, realizăm cercetari folosind tehnologia georadar, tehnologie pentru care avem în dotare mai multe aparate cu diferite frecvente.

Principalele domenii de utilizare a măsuratorilor radar:

  • cercetări arheologice, protecția monumentelor
  • cercetări drumuri, fundații, utilităti publice
  • cercetarea structurilor de beton armat ale clădirilor
  • cercetarea grotelor, peșterilor, pivnițelor

Cel mai mare avantaj al măsurătorilor radar este lipsa oricărei deteriorări a obiectului. De asemenea, măsurarea este obiectivă, precisă și rapid.

Putem realiza măsurători radar într-o varietate de locații, precum biserici, birouri mobilate, case, precum și în scopuri diverse: cercetări ale structurii de rezistență, zidării ascunse, grinzi, găsirea utilităților publice necunoscute.

Cu apartele radar cu penetrare adâncă, măsuratorile se pot efectua și în parcuri, pe drumuri sau suprafețe agricole pentru depistarea unor fundații vechi, grote naturale sau artificiale. Exista posibilitatea de a cerceta obiectiv straturile stucturale al drumurilor, depistarea utilitatilor publice și în cazurile în care acestea sunt făcute din materiale neferoase.

După prelucrarea datelor obținute cu această tehnologie, rezultatele obținute le putem vizualiza în 2D sau 3D, dupa dorința beneficiarului.

[/two_third]

[one_third]
radar 1

radar 2 radar 3

[/one_third]

[maxbutton id=”1″]